Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie: Nu am timp să mă uit la filme, dar mă uit în reluare la "Suleyman Magnificul". "Îmi place că este o mare parte din istorie"

Vanghelie: Nu am timp să mă uit la filme, dar mă uit în reluare la "Suleyman Magnificul". "Îmi place că este o mare parte din istorie"

Vanghelie: Nu am timp să mă uit la filme, dar mă uit în reluare la "Suleyman Magnificul". "Îmi place că este o mare parte din istorie"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Apr 2013   •   12:29

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a mărturist că nu are timp să se uite la filme, dar se uită în reluare la serialul “Suleyman Magnificul”.

Invitat la un post TV, joi seara, edilul de la sectorul 5 a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa personală.

“Nu prea am timp şi nu mă uit la filme, dar mă uit în reluare la Suleyman (Suleyman Magnificul – n.r.), pentru că îmi place. Îmi place că este o mare parte din istorie şi arată ce înseamnă un lider, cum lua deciziile şi ce înseamnă perioada aceea de la 1500. Un român a fost un bun prieten cu el, un copil luat din România şi l-a văzut că este foarte deştept (…) l-a luat şi l-a pus mare vizir, este o chestie foarte frumoasă”, a declarat Vanghelie la Realitatea TV, potrivit pesurse.ro.






×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close