Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Buşoi la conducerea CNAS

Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Buşoi la conducerea CNAS

Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Buşoi la conducerea CNAS
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    14 Iun 2013   •   15:44

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a europarlamentarului PNL Cristian Buşoi la conducerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), potrivit Mediafax.

Ponta anunţase încă de joi seară că Buşoi va fi propus pentru această funcţie, după ce a confirmat că Doru Bădescu a demisionat de la conducerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate.

Premierul a precizat că decizia lui Bădescu de a demisiona a fost luată în urma discuţiei dintre cei doi referitoare la reacţia greşită pe care acesta din urmă a avut-o în cazul nominalizării lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS.

După ce preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat pe fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă drept membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din partea Administraţiei Prezidenţiale, CNAS a reacţionat şi ca caracterizat decizia numirii lui Duţă drept „o gafă specifică organizaţiilor mafiote”.

Victor Ponta l-a convocat pe Doru Bădescu la o discuţie joi seară, considerând că limbajul folosit în comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit.

Premierul i-a cerut preşedintelui Doru Badescu să îşi exprime regretul pentru acest ton şi pe viitor să folosească un limbaj instituţional adecvat.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Cristian Busoi CNAS
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close