Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Mulţumesc autorităţilor din Ungaria pentru modul în care s-au comportat într-un moment tragic

Victor Ponta: Mulţumesc autorităţilor din Ungaria pentru modul în care s-au comportat într-un moment tragic

Victor Ponta: Mulţumesc autorităţilor din Ungaria pentru modul în care s-au comportat într-un moment tragic
de M.T.    |    30 Aug 2013   •   21:15

Premierul Victor Ponta a transmis mulţumiri publice autorităţilor din Ungaria pentru modul în care s-au implicat în acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs în această dimineaţă pe o autostradă din ţara vecină.

„Vreau să mulţumesc autorităţilor din Ungaria care s-au implicat în acordarea întregului ajutor necesar pentru victimele accidentului din această dimineaţă”, a spus Ponta.

„Domnul secretar de stat Arafat, care se află la Budapesta, m-a rugat să transmit public aceste mulţumiri pentru modul în care vecinii noştri maghiari s-au comportat într-un moment tragic”, a adăugat primul ministru.

„Vreau să vă asigur că tot ceea ce trebuie să facă Guvernul României, statul român pentru a-şi ajuta proprii cetăţeni aflaţi în momente dificle s-a făcut. Avem acolo o echipă de medici, colaborăm cu Ministerul de Externe, cu autorităţile consulare şi cu colegii noştri maghiari”, a încheiat premierul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ungaria accident
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close