Antena 3 CNN Actualitate Vîntu: Renunţ la milionul de euro dacă Boc recunoaşte că declaraţiile împotriva mea au fost „figuri de stil”

Vîntu: Renunţ la milionul de euro dacă Boc recunoaşte că declaraţiile împotriva mea au fost „figuri de stil”

Vîntu: Renunţ la milionul de euro dacă Boc recunoaşte că declaraţiile împotriva mea au fost „figuri de stil”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Noi 2011   •   13:22
Sorin Ovidiu Vântu a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că este pregătit să renunţe la daunele pe care i le cere premierului Boc în cazul în care primul-ministru va recunoaşte că declaraţiile pe care le-a făcut au fost figuri de stil.

"Oamenii politici au dreptul să se pângărească între ei. (...) În ceea ce mă priveşte, sunt persoană fizică, nu pot face obiectul unor injurii care să rămână nesancţionate”.

Mi s-a pus în sarcină faptul aş fi organizat o lovitură de stat, o afirmaţie extrem de periculoasă”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Antena 3.

Voi renunţa la orice daună, dacă domnia sa admite faptul că declaraţia a fost o figură de stil”, a adăugat omul de afaceri.

Premierul Emil Boc a fost la Tribunalul Bucureşti, unde a participat la un termen într-un proces cu Sorin Ovidiu Vîntu. Omul de afaceri îi cere daune de un milion de euro pentru acuzaţiile legate de cazul FNI.

Vîntu îi cere premierului daune pentru acuzaţiile aduse cu privire la cazul FNI şi de o eventuală implicare într-o lovitură de stat.
 






 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu Emil Boc proces
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close