Antena 3 CNN Show Showbiz Loredana Groza a lansat un nou HIT al verii | Piesa "Dans, dans, dans" este exclusiv online

Loredana Groza a lansat un nou HIT al verii | Piesa "Dans, dans, dans" este exclusiv online

Loredana Groza a lansat un nout HIT al verii. Piesa "Dans, dans, dans" a fost lansată exclusiv online, pe YouTube, în această dimineaţă.

Loredana Groza a lansat un nou HIT al verii | Piesa "Dans, dans, dans" este exclusiv online
Sursa foto: Instagram | loredanagroza
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2022   •   11:17

Loredana Groza a filmat videoclipul pentru piesa "Dans, dans, dans" inclusiv la petrecerea de ziua ei, organizată la începutul acestei luni, într-un club din Bucureşti.

Videoclipul a fost publicat şi este disponibil pe YouTube.

Marea artistă a împlinit 52 de ani şi şi-a petrecut ziua de naştere pe scenă, pentru un scop caritabil. Din banii pe care i-a obţinut pe bilete, Loredana Groza şi-a propus să ajute la reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești.

"M-am gândit să facem acest concert şi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, cel mai frumos cadou, în loc de cadouri să fie un bilet şi banii să fie donaţi pentru reabilitarea unei secţii de copii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

E un proiect pe care îl susţin alături de medici pentru România.  Este fundaţia care mi-a propus această idee, ei au început aici, dar vor continua şi în alte şase oraşe şi aş vrea să le fiu alături, asa cum pot şi să îi inspir şi pe alţi artişti, şi nu doar artişti, şi oameni din alte profesii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sunt peste 30 de mii de copii care au nevoie de servicii medicale acolo şi au chiar mare nevoie de condiţii omeneşti. Vine Smiley, vine Oana Sârbu, prima oara cântăm în duet, pe o scena amândouă, Connect-R, cu care am o istorie, suntem de foarte mulţi ani împreună. Nadir va fi", a spus Loredana Groza, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close