Antena 3 CNN Show Showbiz Răspunsul genial dat de Adela Popescu după ce un fan i-a spus că e urâtă

Răspunsul genial dat de Adela Popescu după ce un fan i-a spus că e urâtă

Răspunsul genial dat de Adela Popescu după ce un fan i-a spus că e urâtă
13 Iul 2016   •   19:57

În urmă cu o lună, Adela Popescu a devenit mămică, iar de atunci viața ei șia soțului ei, Radu Vâlcan, s-a schimbat complet. Vedeta l-a adus pe lume pe fiul ei Alexandru la o clinică privată din Capitală.

Adela a oferit o imagine emoționantă de curând, când s-a lăat pozată ținându-și fiul la piept. Obosită, dar fericită și fără nici un strop de machiaj a apărut proaspăta mămică. Deși tabloul este unul superb, unii dintre amicii virtuali ai Adelei s-au arătat nemulțumiți de look-ul ei și au criticat-o dur pentru asta. ”Mai îngrijește-te și tu că parcă ai 90 de ani! Hai, mai lăsați-mă că și înainte să nască parcă era muma pădurii la emisiune… Cu părul ăla de baba cloanța în cap și hainele stil gavroche. Și ăla ( n.r. – Radu Vâlcan) numai cu ispite în emisiuni, cum naiba să nu calci pe bec în stilul ăsta”, a fost unul dintre comentarii.

”Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost făcută pentru a fi postată. Pur și simplu Radu a surprins un moment de dragoste între mine și copilul meu. Îmi pare rău că dincolo de emoția pe care eu și Radu o simțim astăzi, unii dintre voi ați fost atenți la lipsa fondului de ten. Îmi pare rău că nu aveam ochii deschiși. Poate ați fi văzut câtă fericire se găsește acolo…”, a fost răspunsul Adelei.

×
Subiecte în articol: Adela Popescu
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close