x close

Fii alături de noi!

Valentina Pelinel, dezvăluiri surpriză despre tatăl copilului

de 04 Ian 2016   •   23:46
Valentina Pelinel, dezvăluiri surpriză despre tatăl copilului 90
Fosta soție a pedelistului Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, a anunțat că este gravidă, dar numele tatălui pare un mister. Asta deși presa tabloidă susține că acesta ar fi Cristi Borcea, dinamovistul aflat în închisoare.

Valentina Pelinel a mărturisit că și ea, și tatăl și-au dorit acest copil și și-au asumat amândoi această sarcină, nu a fost o surpriză.

”E o chestie asumată de ambele părți, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la ușă cu o astfel de surpriză, să-i spun tam-nesam că are un copil”, a dezvăluit Valentina Pelinel la Antena Stars.
poza

Actualitate

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care sunt judecaţi mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre, dar şi fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost amânat, marţi, pentru a 89-a oară.

28 Iun 2016  •  21:31

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă de vedetă! Albertina Ionescu şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Nu a avut probleme cu greutatea şi asta pentru că Albertina Ionescu a avut mereu grijă ce mănâncă. Bruneta a povestit care este secretul său pentru o siluetă perfectă.

28 Iun 2016  •  20:55

sati