Antena 3 CNN Show Tabloid A deschis acest panou și nu i-a venit să creadă: "Dacă citești asta, ai descoperit secretul". Ce a găsit studentul

A deschis acest panou și nu i-a venit să creadă: "Dacă citești asta, ai descoperit secretul". Ce a găsit studentul

A deschis acest panou și nu i-a venit să creadă: "Dacă citești asta, ai descoperit secretul". Ce a găsit studentul
02 Sep 2015   •   12:15

Primele săptămâni de facultate pot fi o experiență cu adevărat traumatizantă pentru unii studenți. Cel mai probabil asta s-a gândit și cel care a ascuns o mică trusă de ajutor în spatele unui panou dintr-o cameră de cămin.

O serie de imagini postate pe site-ul de socializare Imgur și făcute de un proaspăt student s-au viralizat repede pe internet. Și asta pentru că cel care s-a gândit la această trusă de prim ajutor este un mic geniu. Precedentul chiriaș al camerei a ascuns în perete o brichetă, un pix, un prezervativ și doua chei de rezervă, care se pare că în SUA costă destul de mult. Toate, însoțite de un mesaj.

"Bun venit în cea mai tare cameră de cămin! Dacă citești asta înseamnă că ai găsit compatimentul secret. Felicitări! Înăuntru e o brichetă (pentru orice moment când ai nevoie de ea), un pix grozav cu Spongebob (n.r. personaj de desene animate), un prezervativ și două chei de rezervă. ACESTEA SUNT SECRETE!!! Folosește-le în cazul în care îți pierzi cheia (costă o grămadă de bani). Distează-te cât poți de mult în primul an de facultate"
.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close