Antena 3 CNN Show Tabloid Adriana Iliescu își simte sfârșitul aproape. Gestul cutremurător făcut de fiica sa

Adriana Iliescu își simte sfârșitul aproape. Gestul cutremurător făcut de fiica sa

Adriana Iliescu își simte sfârșitul aproape. Gestul cutremurător făcut de fiica sa
10 Sep 2016   •   11:22

Ea intelege ca sfarsitul e aproape, de aceea s-a pregatit din vreme pentru ca a declarat ca nu vrea ca fiica ei sa treaca prin momente dificile. Ea a ramas insarcinata la varsta de 67 de ani, in 2005, prin inseminare artificiala si a adus-o pe lume pe Eliza, o fetita perfect sanatoasa, scrie bzi.ro.

In prezent, Eliza este o domnisoara eleganta care ia numai note mairi si, asa cum se lauda mama ei, se poate descurca singura, poate avea grija de ea insasi, cand va fi nevoie. Ea stie deja sa calce, sa faca mancare si sa faca ordine in casa.

Cea mai batrana mama din Romania a facut pregatirile necesare pentru propria inmormantare, de cativa ani. Si-a cumparat tot ce trebuie, printre care si un sicriu.

Se pare ca si-a pregatit fiica pentru acest moment teribil de care este foarte constienta, ea a declarat pentru cancan.ro: ,,Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal".

Un incident s-a petrecut de curand pe strada este relatat tot de cancan.ro: se pare ca o femeie i-a intins Adrianei Iliescu zece lei si i-a spus sa cumpere fetitei ceva, dar fosta profesoara s fost foarte jignita, spunand ca nu primeste pomana de la nimeni. Femeia care credea ca face un gest frumos si-a cerut iertare si a plecat.

×
Subiecte în articol: Adriana Iliescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close