Antena 3 CNN Show Tabloid "Blonda lui Bote", Daniela Crudu şi Dan Capatos au pozat pentru noul număr Playboy - VIDEO

"Blonda lui Bote", Daniela Crudu şi Dan Capatos au pozat pentru noul număr Playboy - VIDEO

"Blonda lui Bote", Daniela Crudu şi Dan Capatos au pozat pentru noul număr Playboy - VIDEO
03 Dec 2009   •   11:57

?Blonda lui Bote?, aşa cum i se spune Biancăi Drăguşanu, iubita lui Cătălin Botezatu, a apărut într-un pictorial al revistei Playboy. Dar acesta nu este singurul pictorial incendiar al revistei pentru bărbaţi. Dan Capatos, moderatorul emisiunii ?Un Show Păcătos? a pozat şi el alături de colega sa, Daniela Crudu. El a acordat şi un interviu revistei menţionate.

?Ce spun eu sunt nişte baliverne, nu e neapărat să le citiţi. Ilustraţia de la interviu este interesantă. Pictorialul a fost realizat în luna ianuarie, iar eu am fost rugat să interpretez partitura unui pictor?, a spus, miercuri seară, Dan Capatos.

CAPATOS ŞI DANIELA CRUDU ÎN PLAYBOY


Potrivit informaţiilor apărute în tabloidele din România, Bianca Drăguşanu, cea care se află pe coperta numărului din această lună al revistei Playboy, a fost susţinută pe tot parcursul sesiunii foto de iubitul său, Cătălin Botezatu. Asta în ciuda faptului că cei doi s-au certat iniţial pe marginea acestui subiecT. Botezatu nefiind de acord cu decizia Biancăi de a poza pentru celebra publicaţie. Însă "Blonda lui Bote", aşa cum i se mai spune, a câştigat până la urmă disputa.

IMAGINI FIERBINŢI DE LA ŞEDINŢA FOTO A BIANCĂI DRĂGUŞANU


Bianca, fiica lui Jimi Drăguşanu - maseurul echipei de fotbal Jiul Petroşani, s-a născut pe 16 decembrie 1983. Este unul dintre cele mai cunoscute modele din România, şi a defilat pentru designeri renumiţi ca Armani, Cavalli sau Dolce & Gabbana. Bianca Drăguşanu l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu în urmă cu doi ani pe vremea când lucrau amândoi la Bucharest Fashion Week.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close