Antena 3 CNN Show Tabloid Clipe cumplite pentru fosta prezentatoare Dana Războiu. Fiul ei cel mic, la un pas de moarte

Clipe cumplite pentru fosta prezentatoare Dana Războiu. Fiul ei cel mic, la un pas de moarte

Clipe cumplite pentru fosta prezentatoare Dana Războiu. Fiul ei cel mic, la un pas de moarte
30 Mar 2017   •   12:34

Dana Războiu a făcut o serie de mărturisiri impresionante într-un interviu acordat Agenția VIP. Jurnalista, în vârstă de 40 de ani, a renunţat de câţiva ani la televiziune și în prezent își dedică timpul familiei sale, fiind implicată și în numeroase proiecte.

Dana Războiu a vorbit despre noile proiecte în care este implicată, despre faptul că este vegană, a devenit dependentă de Social Media. Fosta ştiristă a atins şi teme mai sensibile, care i-au schimbat radical viaţa, cum ar fi depresia, problemele de sănătate ale fiului cei mic, Marc, care a fost la un pas de moarte, şi divorţul de primul soţ.

"Am avut două momente grele. Divorţul de primul soţ. E un moment cumplit... şi pentru bărbaţi, şi pentru femei. Eu ştiu prin ce am trecut eu. Şi am doilea moment a fost cu Marc, copilul meu, care s-a născut cu o malformaţie congenitală de aortă. L-am descoperit târziu. Pentru asta, în mod normal, copilul se operează după naştere. Noi l-a descoperit la 6 luni. Era ceea ce se numeşte moarte subită", a mărturisit Dana Războiu.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close