Antena 3 CNN Show Tabloid Surpriza anului! Simona Halep se mărită. Cine este alesul inimii

Surpriza anului! Simona Halep se mărită. Cine este alesul inimii

Surpriza anului! Simona Halep se mărită. Cine este alesul inimii
Sursa foto: sursa: Instagram
02 Aug 2016   •   08:28

Simona Halep, 24 de ani, campioana de la Montreal, a declarat în repetatea rânduri că are în plan să se mărite și să întemeieze o familie.

Deși nu are un iubit oficial, bunica Simonei este sigură că jucătoarea se va mărita cu un machidon și că alesul va fi Costa Sponte, 27 de ani, fiul lui Teia Sponte. Cei doi se cunosc de multă vreme, ambii fiind machidoni, iar tații lor sunt prieteni, potrivit Libertatea.

"Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români. Sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră este foarte mare și niciunul nu a luat români. Eu i-am spus să ia machidon și să nu ia român. Mi-a zis că nu-l face de rușine pe tatăl ei.

Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam. Tatăl lui a fost cu noi la Tulcea. Eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo", a spus bunica Simonei pentru Libertatea.

Despre Simona și fiul fostului președinte al Stelei s-a spus de mai multe ori că au avut o relație și că ulterior s-au despărțit.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close