x close

Fii alături de noi!

Borcea a ajuns de nerecunoscut in puscarie! S-a transformat total! A slabit, poarta haine lalai si nu se barbiereste nici macar atunci cand are vizite!

de 17 Feb 2016   •   19:00
Borcea a ajuns de nerecunoscut in puscarie! S-a transformat total! A slabit, poarta haine lalai si nu se barbiereste nici macar atunci cand are vizite! 96
Cristi Borcea a ajuns de necunoscut. De cand este dupa gratii afaceristul s-a transformat total, unii dintre detinuti nici macar recunoscandu-l.

“Este mereu abatut. A slabit, nu se mai barbiereste, nici macar la intalnirile fixate in weekend, hainele lui sunt lalai, iar atitudinea pare una… blazata. E adevarat ca a si fost internat cu problemele lui cardiace, se confrunta si cu situatii dificile in viata personala, scandalurile pe care le are cu sotia sau barfele legate de relatia cu  Valentina Pelinel, ce sa mai vorbim despre dosarul nou in care este implicat, toate duc fireste la o stare proasta. Pe undeva, este de inteles schimbarea lui”, au mai spus persoane de la penitenciar. Continuarea AICI.
poza

Show

O vedetă din România a intrat în baia unui restaurant. A făcut imediat o fotografie. Ce era acolo

Adelina Pestrițu  ține în permanență legătura cu fanii de pe contul de socializare. Vedeta posteaza pe Facebook imagini din vacanță, de la plajă sau de la diverse evenimente la care participă....

29 Mai 2016  •  21:17

sati