Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Chivu, în lacrimi: "Trăiesc într-o ţară pe care o înţeleg din ce în ce mai puţin" (VIDEO)

Chivu, în lacrimi: "Trăiesc într-o ţară pe care o înţeleg din ce în ce mai puţin" (VIDEO)

Chivu, în lacrimi: "Trăiesc într-o ţară pe care o înţeleg din ce în ce mai puţin" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: gsp.ro
07 Sep 2010   •   09:10

Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, i-a luat apărarea selecţionerului Răzvan Lucescu în faţa atacurilor la care a fost supus după remiza cu Albania din debutul preliminariilor. Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Chivu a acuzat, printre lacrimi, starea deplorabilă în care se află fotbalul românesc şi a declarat că înţelege din ce în ce mai puţin ţara în care trăieşte.

"Am venit aici după o perioadă în care am decis să tac pentru că mă cuprinsese o lehamite. Vreau să spun că mi se pare incorect ca Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată echipa naţională, să fie umilit. Am şi avem onoare, lucrăm cu unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut naţionala", a declarat Cristi Chivu.

"Trăiesc într-o ţară pe care încep să o înţeleg din ce în ce mai puţin. Îmi era uşor să renunţ, îmi spuneau oamenii că aş putea să-mi bag picioarele şi să trăiesc liniştit acasă alături de soţie şi de copii, dar sunt aici pentru că eu cred în naţionala României", a mai spus căpitanul naţionalei.

După egalul cu Albania, naţionala întâlneşte diseară echipa Belarusului, începând cu ora 20:30. Căpitanul Cristi Chivu speră ca deznodământul din jocul de marţi să fie aceelaşi ca la jocul direct dintre cele două echipe din precedenta campanie de calificare la Euro, când România s-a impus de fiecare dată cu 3-1.

În ciuda criticilor venite la adresa sa după debutul dezamăgitor în preliminarii, selecţionerul Răzvan Lucescu a precizat că nu va demisiona în cazul unui rezultat nefavorabil cu Belarus.

Antena3.ro


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close