Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I urmează exemplul Turciei: Femeile şi copiii sub 14 ani vor putea asista la meciurile cu porţile închise

Liga I urmează exemplul Turciei: Femeile şi copiii sub 14 ani vor putea asista la meciurile cu porţile închise

Liga I urmează exemplul Turciei: Femeile şi copiii sub 14 ani vor putea asista la meciurile cu porţile închise
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Noi 2011   •   09:08

În cadrul şedinţei de joi, membrii Comitetului Executiv al FRF au decis ca la meciurile considerate cu porţile închise să poată asista doar femeile şi copiii dub 14 ani.

Au fost validate Hotărârile Comitetului de Urgență al FRF, adoptate de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF. Una dintre aceste Hotărâri, din 8 noiembrie a.c., prevede modificarea şi completarea art.27 din Regulamentul Disciplinar, acesta având următorul text: Programarea jocului fără spectatori impune organizatorului obligaţia de a nu permite accesul publicului în stadion, cu excepţia femeilor şi a copiilor sub 14 ani”, se arată într-un comunicat oficial al federaţiei.

Ideea a fost preluată din campionatul Turciei, acolo unde federaţia din această ţară a decis ca Fenerbahce să aibă stadionul suspendat, ca urmare a comportamentului propriilor fani. Clubul a făcut apel şi a obţinut permisiunea ca la meciurile de pe teren propriu femeile şi copiii să aibă acces în arenă.

Principala benefciară a deciziei Comitetului Executiv este Petrolul Ploieşti, prahovenii fiind nevoiţi să dispute şase meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua, când George Galamaz a fost agresat de un spectator intrat pe teren, iar Ciprian Tătăruşanu a fost lovit de o torţă aruncată din peluză.

Astfel, prahovenii vor fi susţinuţi din tribune de femei şi de copiii sub 14 ani începând de la partida cu FCM Tg. Mureş, care va deschide etapa a 14-a a Ligii I, vineri, la ora 18.

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close