Antena 3 CNN Sport JO2016 Cătălina Ponor, în lacrimi după finala la bârnă de la Rio. ”Sunt campioană olimpică!”

Cătălina Ponor, în lacrimi după finala la bârnă de la Rio. ”Sunt campioană olimpică!”

Cătălina Ponor, în lacrimi după finala la bârnă de la Rio. ”Sunt campioană olimpică!”
Sursa foto: Foto: Catalina Ponor/Facebook
16 Aug 2016   •   08:53

Cătălina Ponor a terminat în lacrimi finala la bârnă. Tripla campioană olimpica în 2004, la Atena, a terminat pe locul 7 și a ratat o medalie olimpică, scrie sport.ro.

"Din pacate am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative catre mine, acelor persoane care nu si-au dorit sa fiu aici. Ma bucur ca am luptat cat am putut, presiunea a fost mare, gandurile au fost multe. Asta e, campioana olimpica sunt, nu o data ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, daca n-a fost sa fie asta este.

Ma influenteaza aceste energii negative, au fost multe mesaje peste care nu pot sa trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau sa le dau apa la moara, dar m-au atins. Mi-am dorit sa le dau peste nas, dar nu am reusit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diversi oameni.

Olandeza mi-a spus ca am fost exemplul ei in 2004, si de aceea a ajuns aici, ca si-a dorit foarte tare sa fie ca mine. Nu sunt o persoana sa doresc raul cuiva, mi-am dorit sa isi faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, o felicit din tot sufletul”, a spus Cătălina Ponor.

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close