Antena 3 CNN Sport Ce salariu are Laurențiu Reghecampf

Ce salariu are Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit ce salariu are fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf după ce a semnat cu vicecampioana Neftchi Baku, în Azerbaidjan.

Ce salariu are Laurențiu Reghecampf
Sursa foto: SportPictures / Razvan Pasarica
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   12:04

Reghe are de plătit şi o sumă importantă, drept pensie alimentară, după ce a prins un salariu mare, în Azerbaidjan, de 40.000 de euro pe lună.

”Are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!  

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici (n.r. la Neftchi Baku)... Noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui!

Dacă mai ascultă de amantă să facă şedinţe foto şi să-i posteze burţile, picioarele şi ce o mai fi o să ajungă foarte rău.

Aţi văzut unde l-au dus postările, instagramul, şedinţele foto. E greu în ţările acestea să ai trecut dubios.

Îl va urmari toată viaţa trecutul acestei femei (n.r. Corina, cu care Reghecampf are deja un copil). Şi dacă câştiga ceva, ea îl va trage in jos.

Dacă va pierde îl va îngropa, oricum o dai trecutul ăsteia, povestit de toţi cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră.

Dar şi le-a asumat într-un final, acum să vadă cum face mai departe” a declarat Anamaria Prodan la PlaySport.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf salariu
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close