x close

Fii alături de noi!

SURPRIZA! “Putina lume stie care e numele meu din buletin" - Cum il cheama de fapt pe Catalin Morosanu

de 12 Mar 2016   •   11:36
 SURPRIZA! “Putina lume stie care e numele meu din buletin" - Cum il cheama de fapt pe Catalin Morosanu 96

Catalin Morosanu a reusit sa intre la inima oamenilor nu numai prin sportul practicat ci si prin caracterul sau extrem de dezinvolt. Celebritatea sa a luat amploare dupa ce a reusit sa castige anul trecut show-ul TV intitulat "Sunt celebru, scoate-ma de aici".  Luptatorul roman si-a postat recent pe pagina personala de Facebook o poza in care arata ca si-a luat viza de USA.

Astfel fanii au avut o surpriza constatand ca pe Morosanu nu il cheama Morosanu, ci Morosan! "Morosan sau Morosanu? Daca au scris Morosan si te cheama Morosanu sa stii ca este posibil sa ai probleme. Incearca sa remediezi problema", i-a scris un fan, iar "Moartea din Carpati" i-a raspuns: "Putina lumea stie ca in buletin numele meu este Morosan."

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati