Antena 3 CNN Sport Tenis Scandal imens după ce Simona Halep a ridicat trofeul. Cine a apărut pe teren

Scandal imens după ce Simona Halep a ridicat trofeul. Cine a apărut pe teren

Scandal imens după ce Simona Halep a ridicat trofeul. Cine a apărut pe teren
14 Mai 2017   •   10:20

Simona Halep a triumfat la turneul de la Madrid, turneu la care a participat și Ilie Năstase, deși se află în centrul unui scandal rasist după declarațiile făcute la adresa Serenei Williams, potrivit gsp.ro.

Prezența lui Ilie Năstase a fost criticată dur de Steve Simon, președintele WTA.

„A fost o finală extraordinară. Le felicit pe Simona şi pe Kristina pentru prestaţia lor. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului.

Nu avea ce să căute pe teren azi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor. I-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei”, a spus Steve Simon într-un comunicat.

Mai mult, președintele WTA a mai precizat că este iresponsabil din partea Madrid Open să îi dea un rol oficial lui Ilie Năstase.

„El a fost iresponsabil şi este inacceptabil din partea Madrid Open să îi dea un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi trebuie să fie la cele mai înalte standarde de profesionism. Asta nu s-a văzut azi", a mai spus Steve Simon.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep trofeu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close