Antena 3 CNN Sport Tenis Jo-Wilfried Tsonga s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Paris

Jo-Wilfried Tsonga s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Paris

Jo-Wilfried Tsonga s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Paris
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Noi 2011   •   11:38

Jo-Wilfried Tsonga l-a învins pe spaniolul Guillermo Garcia Lopez şi s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Paris, reuşind cea de-a 50-a victorie din 2011.

Francezul s-a impus cu 6-3, 6-4 şi dacă va trece de Nicolas Almagro sau Andreas Seppi în turul următor îşi va asigura prezenţa la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra.

La începutul sezonului, nimeni nu credea că voi reuşi acest lucru, cu excepţia mea”, a declarat Tsonga, referindu-se la şansele sale de a se califica la Turneul Campionilor.

Tomas Berdych, cap de serie numărul 5, a avansat şi el în optimi, după o victorie facilă obţinută în faţa lui Fernando Verdasco, scor 6-3, 7-5, la fel ca şi Andy Roddick, care l-a învins cu 6-4, 6-4 pe Julien Benneteau.

Alţi doi francezi s-au calificat în optimi la Paris. Richard Gasquet a câştigat cu 6-4, 7-6 în faţa sud-africanului Kevin Anderson, în timp ce Jeremy Chardy a profitat de abandonul lui Marcel Granollers, dar urmează să-l întâlnească pentru un loc în sferturi pe britanicul Andy Murray, al doilea favorit.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close