Antena 3 CNN Sport Tenis Probleme de sănătate pentru Monica Niculescu: „Mă duc direct la doctor. Am dureri de mai mult timp”

Probleme de sănătate pentru Monica Niculescu: „Mă duc direct la doctor. Am dureri de mai mult timp”

Probleme de sănătate pentru Monica Niculescu: „Mă duc direct la doctor. Am dureri de mai mult timp”
de S.T.    |    13 Iul 2016   •   17:54

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a declarat, miercuri după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă, că merge direct la doctor, pentru a vedea ce are la spate, după ce a fost eliminată în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open.

„De aici, mă duc direct la doctor. Vreau să știu exact ce am la spate, am dureri de mai mult timp. Am o programare chiar după această conferință de presă. Poate mă duc să văd și un doctor din străinătate. Pe de altă parte, nu am făcut antrenament suficient și asta s-a văzut în teren, în meciul cu slovena Polona Hercog”, a spus Monica Niculescu în fața jurnaliștilor.

În continuare, ea a precizat: „Una dintre armele mele, lovitura de retur nu a mers. Am fost mereu lipsită de inspirație și am dat multe lovituri afară. Hercog nu a jucat teribil, dar pentru mine nu a fost o zi bună”.

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, a cincea favorită, a fost eliminată miercuri de slovena Polona Hercog, în două seturi, 6-4, 6-3, în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close