Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor
Sursa foto: Foto: Simona Halep/Facebook
27 Oct 2016   •   13:06

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a fost învinsă, miercuri, de Dominika Cibulkova (Slovacia), cu 6-3, 7-6 (5), în ultimul lor meci din Grupa Roşie a competiţiei de la Singapore, scrie Agerpres.

Halep, a treia favorită a competiţiei şi numărul patru mondial, părăseşte acest turneu după faza grupelor pentru al doilea an consecutiv, după ce în 2014 a jucat finala cu Serena Williams.

Halep a cedat după o oră şi 48 de minute în faţa numărului opt mondial, la capătul unui set secund foarte disputat.

Românca a evoluat cu un bandaj la genunchiul piciorului stâng şi a arătat o mobilitate redusă în deplasarea sa pe teren, în faţa unei adversare căreia îi place să lupte pentru fiecare punct, să alerge pentru fiecare punct.

Cibulkova a rămas în cărţi pentru calificare după acest succes, având nevoie de o victorie reuşită de Angelique Kerber în faţa americancei Madison Keys în două seturi.

Marți, Simona Halep a fost învinsă de germanca Angelique Kerber, liderul mondial, cu 6-4, 6-2, într-o partidă din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Cele două jucătoare au mers un timp cap la cap în primul set. Simona Halep a condus cu 4-3, dar Kerber, principala favorită a competiţiei, a câştigat următoarele trei game-uri şi şi-a adjudecat setul. Jucătoarea germană a controlat clar setul 2, pe care l-a câştigat cu 6-2.

Meciul a durat o oră şi 22 de minute. Bilanţul întâlnirilor dintre Halep şi Kerber este acum egal, 4-4

×
Subiecte în articol: Simona Halep Turneul Campioanelor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close