Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep are șanse să participe la JO Paris 2024. Darren Cahill i-a semnat scrisoarea de susținere

Simona Halep are șanse să participe la JO Paris 2024. Darren Cahill i-a semnat scrisoarea de susținere

Simona Halep are șanse să poată participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Federația Română de Tenis a depus dosarul pentru obținerea a două wild-carduri la Jocurile Olimpice, pentru Simona Halep și Irina Begu.

Simona Halep are șanse să participe la JO Paris 2024. Darren Cahill i-a semnat scrisoarea de susținere
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   18:21

Gabriel Moraru, directorul general al Federației Române de Tenis, responsabil cu lotul României pentru Jocurile Olimpice, a afirmat că a reușit să depună dosarul prin care să solicite un wild-card pentru JO Paris, atât pentru Simona Halep, care în acest moment se află pe locul 1.146, cât și pentru Irina Begu, locul 128 WTA.

"Luni (n.r. 15 aprilie) am depus dosarul, formularul respectiv și cele două scrisori de susținere din partea avocatului Simonei Halep și a lui Darren Cahill.

Totodată, în cursul zilei de ieri (n.r. marți) am depus și pentru Irina Begu, care și-a arătat și ea interesul de a obține o excepție.

S-ar putea să ajungem, sper să avem norocul să  ajungem la maximum de sportive acceptate. Avem fete care sunt în cursă, avem cele două excepții. Dacă reușim să primim măcar una dintre ele, avem bătaie mare", a declarat Gabriel Moraru.

Conferință de presă

Parcursul remarcabil al echipei naționale Billie Jean King Cup

Publicată de Federaţia Română de Tenis pe Miercuri, 17 aprilie 2024

Pentru Simona Halep (32 de ani) aceasta ar putea fi ultima șansă de a participa la o ediție a Jocurilor Olimpice, la 12 ani distanță de la prima.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close