Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi de la Cincinnati cu o victorie categorică

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi de la Cincinnati cu o victorie categorică

Sorana Cîrstea a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a o învinge în primul tur al turneului de tenis de la Cincinnati pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (21 WTA), cu un categoric 6-0, 6-2, în doar 58 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi de la Cincinnati cu o victorie categorică
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2023   •   09:54

Ajunsă de săptămâna aceasta cea mai bine clasată jucătoare de tenis română, după ce Simona Halep a ieșit din top 500, Cîrstea, actualmente pe 31 în ierarhia WTA, a făcut un meci despre care scorul spune tot.

În primul set, bucureșteanca a pierdut doar şapte schimburi de mingi, adjudecându-și toate cele şase game-uri fără ca Alexandrova să câștige mai mult de două mingi într-un game.

Cîrstea și-a continuat seria de game-uri câștigătoare și în setul secund, ajungând la un total de opt, înainte ca rusoaica să câștige primul game pe propriul serviciu și chiar să facă și un break, pentru 2-2.

Au urmat alte patru game-uri câștigate de româncă, din care ultimul foarte disputat, Cîrstea valorificând a cincea minge de meci.

În turul secund, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe favorita numărul 8 a turneului sportiva greacă Maria Sakkari, care a avut tur liber.

Prezența în turul secund îi aduce lui Cîrstea 60 de puncte WTA și un premiu de 17.930 dolari, potrivit Mediafax.

Tot la Cincinnati, în turul inaugural, Camelia Begu a fost învinsă de Marie Bouzkova, cu 6-2, 6-2 și a părăsit turneul american dotat cu premii în valoare de 2.788.468 dolari.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close