Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată de Maia Haddad în turul trei de la Wimbledon 2023

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Maia Haddad în turul trei de la Wimbledon 2023

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de Maia Haddad, favorită 13, cu scorul de 6-2, 6-2.

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Maia Haddad în turul trei de la Wimbledon 2023
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2023   •   18:03

În optimi, Haddad Maia ar putea să o înfrunte pe Elena Rîbakina, dacă aceasta o va învinge pe Katie Boulter.

Sâmbătă, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de Maia Haddad, favorită 13, cu scorul de 6-2, 6-2. În optimi, Haddad Maia ar putea să o înfrunte pe Elena Rîbakina, dacă aceasta o va învinge pe Katie Boulter.

Maia Haddad s-a impus după un meci de doar o oră şi jumătate, ambele jucătoare având câte cinci aşi, brazilianca având două duble greşeli, în timp ce Sorana a avut una singură. Românca nu a depăşit niciodată turul 3 la Wimbledon, ea ajungând de patru ori în această fază a competiţiei, în 2009, 2012, 2017 şi 2021.

Andy Murray s-a întrebat dacă mai are motivația necesară pentru a reveni la Wimbledon anul viitor, după ce o înfrângere în cinci seturi în fața lui Stefanos Tsitisipas pe terenul central i-a pus capăt speranțelor sale, informează BBC.

Tsitsipas s-a impus în două zile de emoții și l-a lăsat pe Murray zdrobit, după ce joi seară, în vârstă de 36 de ani, a condus cu două seturi la unu, înainte ca meciul să fie suspendat din cauza stingerii de la Wimbledon, notează Mediafax.

Cameron Norrie și Liam Broady fiind, de asemenea, eliminați vineri, Katie Boulter rămâne ultima jucătoare de acasă de pe tablou înainte de weekend. Numărul 1 britanic o înfruntă în această seară pe campioana de anul trecut, Elena Rybakina, în meciul zilei de pe terenul central.

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Wimbledon
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc
x close