Antena 3 CNN Sport Tenis TOATE ziarele mari vorbesc despre performanţa Simonei Halep. Românca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanţa Simonei Halep. Românca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanţa Simonei Halep. Românca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi
de O.P.    |    05 Iun 2014   •   05:56

Simona Halep este vedeta presei sportive internaţionale după calificarea în semifinale la Roland Garros. Comentatorii sunt fascinaţi de jocul tot mai bun al româncei şi de ascensiunea sa rapidă, dar deplin meritată, în clasamentul ATP.

În timp ce fostul campion Mats Wilander o descrie pe Simona Halep drept "versiunea feminină a lui Novak Djokovici", pentru marele cotidian sportiv francez "L'équipe", jocul ei aminteşte de cel al Martinei Hingis.

Comentatorul agenţiei Associated Press relevă că Simona a fost aplaudată chiar şi de adversara sa de ieri, fostă câştigătoare a turneului de la Roland Garros.

Site-ul italian oktennis.it comentează, de asemenea, în termeni elogioşi, succesul jucătoarei românce. Jurnaliştii scriu că Simona Halep este perfectă, cu lovituri încrucişate de o geometrie impecabilă, care au trimis-o pe rusoaică dintr-o parte în cealaltă a terenului.

Jocul Simonei Halep i-a încântat şi pe comentatorii de la tennis.com care spun că sportiva a controlat meciul de la un capăt la altul.

Cotidianul Le Monde, ca şi alte publicaţii, amintesc că intrarea Simonei Halep în semifinale este urmarea unui excelent debut de sezon.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close