Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Nunta mută?, primul lung metraj al lui Mălăele, aplaudat îndelung la TNB (VIDEO)

?Nunta mută?, primul lung metraj al lui Mălăele, aplaudat îndelung la TNB (VIDEO)

?Nunta mută?, primul lung metraj al lui Mălăele, aplaudat îndelung la TNB (VIDEO)
18 Noi 2008   •   14:25

Premieră de gală, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Horaţiu Mălăele şi-a prezentat primul său lung metraj, în calitate de regizor. Filmul "Nunta mută" are pe afiş nume precum Victor Rebengiuc, Tamara Buciuceanu Botez şi Dan Condurache, iar de vineri va fi în cinematografe.
Publicul venit la premieră a aplaudat minute în şir la finalul unuia dintre cele mai aşteptate filme româneşti ale anului.
?E o probă de foc, a fost o nuntă, un mare dar şi acest dar ceresc a fost publicul generos din această seară.? a spus Mălăele la sfârşitul filmului.
Pelicula este povestea nunţii a doi tineri, întreruptă brusc de un soldat sovietic, care anunţă doliu general la moartea lui Stalin. Nicio petrecere, cât de mică, nu se va mai ţine timp de şapte zile. Disperaţi că li se iroseşte mâncarea, socrii hotărăsc să petreacă pe muţeşte. Scenariul a fost scris de Mălăele împreună cu Adrian Lustig.
Pelicula "Nunta mută" adună laolaltă nume importante ale filmului şi teatrului românesc, de la Victor Rebengiuc, Tamara Buciuceanu-Botez şi Gheorghe Dinică până la Meda Victor şi Alexandru Potoceanu.
Tragicomedia regizată de Mălăele a stârnit deja interesul distribuitorilor străini: premiera pariziană fiind deja stabilită pe 7 ianuarie.
În România, ?Nunta mută? va intra în cinematografe de vineri.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close