Antena 3 CNN Externe Maşinile unor turişti români, furate în Bulgaria. Primarul din Clejani, unul dintre păgubiţi (VIDEO)

Maşinile unor turişti români, furate în Bulgaria. Primarul din Clejani, unul dintre păgubiţi (VIDEO)

Maşinile unor turişti români, furate în Bulgaria. Primarul din Clejani, unul dintre păgubiţi (VIDEO)
01 Mai 2010   •   12:35

Mai mulţi turişti români care au ales să-şi petreacă weekend-ul în Bulgaria au avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută. Şapte autoturisme ale unor turişti români aflaţi în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur au fost furate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din faţa a două hoteluri. Potrivit Mediafax, unul dintre păgubiţi este primarul localităţii Clejani din judeţul Giurgiu, Florin Nidelea.

Edilul din Clejani susţine că s-a cazat, împreună cu familia, la Hotel "Melia Grand Hermitage" din staţiunea Nisipurile de Aur, unde a ajuns cu maşina sa. Sâmbătă dimineaţă, povesteşte Nidelea, a constatat că maşina sa nu se mai afla în parcarea hotelului. De asemenea, lipsea un alt autoturism, care aparţinea tot unui turist român.

"Este indamisibil ce s-a întâmplat şi nu îmi vine să cred. Am crezut că sunt condiţii pentru un turism la standarde europene, dar văd că nu e aşa. Noi am plătit când am plecat din Bucureşti, în voucherele care cuprindeau masa şi cazarea, inclusiv preţul parcării", a spus primarul, citat de sursa precizată.



"Aseară am lăsat maşina în parcare la ora 01.00. Ginerele meu a văzut că maşina era la locul ei, dar azi dimineaţă maşina mea şi a celuilalt român a dispărut. Am fost la recepţia hotelului şi mi s-a sşpus că sistemul video de supraveghere a parcării nu a funcţionat noaptea trecută. Nu îmi vine să cred aşa ceva, atât timp cât maşinile furate sunt la mai puţin de şase metri în faţa unei camere de supraveghere", a mai declarat primarul.

Florin Nidelea mai susţine că alte cinci maşini ale unor turişti români cazaţi în Albena au dispărut, vineri noaptea, din faţa unui hotel. În toate cazurile a fost sesizată atât Poliţia din Bulgaria, cât şi autorităţile diplomatice române.

Românii păgubiţi îi acuză pe angajaţii hotelului că ar fi implicaţi în dispariţia maşinilor, mai ales că aceştia le-au indicat locul de parcare. În plus, camerele de supraveghere nu funcţionau.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masini turisti romani Bulgaria primar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close