Antena 3 CNN Externe Nervi la nivel înalt. Vladimir Putin l-a comparat pe miliardarul Oleg Deripraska cu un gândac (VIDEO)

Nervi la nivel înalt. Vladimir Putin l-a comparat pe miliardarul Oleg Deripraska cu un gândac (VIDEO)

Nervi la nivel înalt. Vladimir Putin l-a comparat pe miliardarul Oleg Deripraska cu un gândac (VIDEO)
Sursa foto: Vladimir Putin
05 Iun 2009   •   22:38

Vladimir Putin s-a enervat cumplit pe magnatul Oleg Deripaska. Premierul rus l-a comparat pe miliardar cu un gândac. Putin a mers în vizită la fabrica de aluminiu, deţinută de acesta, după ce a aflat că muncitorii, care nu şi-au luat salariile, au ieşit în stradă.

Locuitorii din oraşul minier Pikalyovo au cerut ajutorul autorităţilor după ce toate cele trei fabrici din zonă şi-au sistat activitatea. Liderii de sindicate spun că, din acest motiv, 23.000 de oameni trăiesc acum în sărăcie. Pentru că nu şi-au primit salariile, muncitorii au blocat o şosea. Premierul Vladimir Putin a vizitat una din fabrici şi l-a criticat pe miliardarul Oleg Deripaska, proprietarul fabricii.

?De ce e fabrica în statrea asta jalnică? Aţi transformat-o într-o groapă de gunoi?, a răbufnit premierul rus. Putin a avut apoi întrevederi cu conducerea fabricii apoi le-a reproşat tuturor că au fugit când au auzit că vine în vizită: ?De ce fuge toată lumea ca nişte gândaci înaintea venirii mele? De ce nu e nimeni capabil să ia decizii??

Mai mult, premirul rus l-a somat pe Deripaska să semneze un contract de reluare a activităţii şi i-a aruncat stiloul pentru a semna documentul. După ce a rezolvat problema şi a redeschis producţia în fabrică, Putin a cerut conducerii să evite pe viitor astfel de probleme. ?Dacă nu vă înţelegeţi între voi, lucrurile se pot rezolva şi în lipsa voastră. Mulţumesc, mult noroc?, a încheiat acesta întrevederea de la Pikalyovo.

Premierul rus le-a mai cerut directorilor să scape de datorii cât mai repede, altfel, fabrica va fi naţionalizată.



Antena 3

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close