Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Bătrân din Capitală, lovit mortal de o motocicletă în timp ce traversa neregulamentar (VIDEO)

Infotrafic. Bătrân din Capitală, lovit mortal de o motocicletă în timp ce traversa neregulamentar (VIDEO)

Infotrafic. Bătrân din Capitală, lovit mortal de o motocicletă în timp ce traversa neregulamentar (VIDEO)
22 Iun 2010   •   09:31


Un bătrân a murit, luni noapte, în Capitală pentru că a ales să nu mai meargă câţiva metri până la o trecerea de pietoni. A încercat să scurteze drumul spre casă dar a ajuns în faţa unui motociclist care pur şi simplu l-a spulberat.

În timp ce şoferii au început să dea mai multă atenţie trecerilor de pietoni iluminate din cartierul Drumul Taberei, se pare că pietonii au început să le ignore. Doar câteva zeci de metri mai avea de mers bătrânul până să pună piciorul pe zebră şi să treacă în siguranţă.

A ales în schimb să-şi încerce norocul şi să se strecoare printre maşini. Se pare că nu a văzut însă un motociclist atunci când a ales momentul în care să se aventureze pe şosea.

Medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bătrân. Omul s-a stins la scurt timp după accident. Echipamentul de siguranţă i-a salvat viaţa motociclistului care a scăpat fără răni grave.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat.


Observator

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close