Antena 3 CNN Externe Europa se pregăteşte de nuntă. Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, se mărită - VIDEO

Europa se pregăteşte de nuntă. Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, se mărită - VIDEO

Europa se pregăteşte de nuntă. Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, se mărită - VIDEO
18 Iun 2010   •   20:28

Nuntă mare în Europa! Toate familiile regale vor fi prezente sâmbătă la căsătoria prinţesei Victoria, moştenitoarea tronului Suediei. Suedezii fac ultimele pregătiri. Nunta prinţesei a costat două milioane de euro.


40.000 de trandafiri, crini şi multe alte specii de flori au fost comandate din Columbia special pentru nunta regală. Cu toate acestea, ceremoniile se anunţă restrânse. Asta a fost dorinţa viitoarea Regine a Suediei şi a alesul ei, fostul său antrenor de fitness.

Deşi costurile evenimentului depăşesc două milioane de euro, suedezii nu se plâng de costuri. Chiar dacă jumătate din aceşti bani vor fi plătiţi de la buget.


?Sunt atât de frumoşi împreună! Se vede pe faţa lor cât de fericiţi sunt. Le stă foarte bine împreună. Sunt de acord! Cred că sunt puţini bani în comparaţie cu alte cheltuieli pe care le facem. Ştiu că pare o sumă mare dar sunt foarte mulţi bani despre care nu ştim unde se duc. Aşa că, de ce nu??, a declarat o femeie.

Oamenii spun că nunta regală va stimula economia prin mediatizarea evenimentului şi prin numărul mare de turişti pe care îl va atrage.



Deşi lista invitaţilor este secretă, se spune că de la ceremonii nu va lipsi regele Juan Carlos al Spaniei, regele Albert al II-lea al Belgiei sau regina Beatrix a Olandei. În plus, la nuntă ar putea participa şi prinţul moştenitor al Japoniei sau regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Antena 3

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close