Antena 3 CNN High Tech Lumea virtuală, pe placul românilor. România, pe locul 15 în Second Life

Lumea virtuală, pe placul românilor. România, pe locul 15 în Second Life

Lumea virtuală, pe placul românilor. România, pe locul 15 în Second Life
Sursa foto: Second Life
12 Mai 2009   •   13:08

Lumea virtuală este pe placul românilor, lucru demonstrat de rezultatul unui clasament întocmit după umărul de utilizatori unici înregistraţi în luna martie.

România se află pe locul 15 în acest top, cu peste 10.000 de utilizatori unici înregistraţi numai în a treia lună a anului 2009.

Cu numai doi ani în urmă, România se clasa pe locul 31 în acelaşi top. ?Curba de adopţie a mediului 3D este mare, în special în rândul tinerilor care ajung să stăpânească foarte repede platforma. Statistica îi măsoară strict pe utilizatorii care se conectează din România, pe baza IP-ului? a declarat pentru Evenimentul Zilei, Aura Tatu, Business Developer la o companie care oferă consultanţă şi management de proiect în lumi virtuale.

În fruntea clasamentului se află SUA, cu nu mai puţin de 365.152 de vizitatori unici în luna martie.

Locul doi este ocupat de Germania, cu 75.494 de vizitatori, iar Marea Britanie este situată pe cel de-al treilea loc, cu 75.825 de vizitatori.


Second Life este o lume virtuală lansată în 2003, în care mari companii internaţionale şi instituţii din întreaga lume îşi testează oportunităţile. Second Life are în prezent peste 15 milioane de conturi înregistrate, economie şi monedă proprie - Linden Dolar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top România
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close