Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţa care a ucis o tânără pe trecere nu va face închisoare şi nu vrea să urmeze cursuri de legislaţie

Şoferiţa care a ucis o tânără pe trecere nu va face închisoare şi nu vrea să urmeze cursuri de legislaţie

Şoferiţa care a ucis o tânără pe trecere nu va face închisoare şi nu vrea să urmeze cursuri de legislaţie
Sursa foto: ana maria straus
17 Feb 2010   •   22:59

Deşi nu va sta nicio zi după gratii, Ana Maria Straus, femeia care a lovit mortal o tânără pe trecerea de pietoni, tot nu e mulţumită. I se pare exagerat că trebuie să meargă o dată pe lună la poliţie sau să urmeze cursuri de legislaţie rutieră.

Miercuri a avut loc ultimul termen din procesul Anei Maria Straus. Un caz devenit celebru pentru indiferenţa de care au dat dovadă atât şoferul implicat în accident, cât şi poliţiştii prezenţi la faţa locului. Deşi a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, Anamaria Straus mai are încă obiecţii. Aşa că a făcut recurs.

?Dânsa ar vrea în principiu să nu mai meargă la cursurile de legislaţie rutieră şi de prim-ajutor şi să nu se mai prezinte la serviciul de probaţiune lunar? spune avocatul familiei victimei.

?Nu au o justificare reală întrucât de principiu asemenea procedură se aplică atunci când este vorba de infracţiuni de violenţă cu intenţie? a declarat şi avocatul inculpatei.

Pentru familia victimei, cererea Anei Straus este revoltătoare. Numai că legea e lege, iar judecătorii au respins cererea Anei Maria Straus.

Totul s-a întâmplat în martie, în urmă cu doi ani. Atunci Tatiana Duplei, o tânără studentă, a fost lovită mortal de o maşină când traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Kiseleff. Pentru suferinţa produsă, familia Tatianei Duplei urmează să primească 210.000 de euro de la o firmă de asigurări.

Observator

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni tanara omorat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close