Antena 3 CNN Politică Alexandra Svet: Avem nevoie de lideri care nu au fost întinaţi de troaca de porci numită politică (VIDEO)

Alexandra Svet: Avem nevoie de lideri care nu au fost întinaţi de troaca de porci numită politică (VIDEO)

Alexandra Svet: Avem nevoie de lideri care nu au fost întinaţi de troaca de porci numită politică (VIDEO)
01 Sep 2009   •   23:09

?Parcă aş fi dintr-un alt film... eu vin şi vă spun că în Romania se poate, că românii sunt deştepţi şi se pot uni şi pot clădi ceva împreună, singura problemă este că avem nevoie de lideri. (...) Trebuie doar să identificăm oamenii valoroşi care ne pot reprezenta mai bine decât ceea ce văd acum pe scena politică. Pentru că eu ştiu sigur că există oameni integri, neşantajabili, profesionişti, educaţi care au care au o viziune, pot gândi pe termen lung, şi care îşi iubesc ţara?.

Alexandra Svet este o tânără care a lansat o scrisoare de protest pe internet. Ea propune reformarea din temelii a României. Pe Facebook ea este susţinută de aproape 4.000 de oameni, iar scrisoarea sa circulă tot mai mult. Alexandra propune schimbarea clasei politice şi administratuive cu oameni care au demonstrat că pot construi ceva pe cont propriu.

?Cred în oamenii care nu au mai fost implicaţi în politică. Din păcate am senzaţia că aceasta este un cancer, nu se mai poate face nimic, s-a transformat totul într-o troacă de porci şi singura speranţă pentru oamenii ca mine care muncesc este reprezentată de un nou început, este o mişcare formată din oameni care nu au fost întinaţi?, subliniază Alexandra.

Tânăra a mai spus că românii trebuie să acţioneze deoarece ?orice este mai bun decât pasivitatea?.
?Generaţia mea nu crede în expresia nu se poate, totul are un început, orice este mai bun decât pasivitatea, aşa că primul pas este să identificăm aceste valori?, a conchis Alexandra Svet.








Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close