Antena 3 CNN Politică Premierul Emil Boc către contribuabilul Victor Ciutacu: ?Derbedeul dracului!? (VIDEO)

Premierul Emil Boc către contribuabilul Victor Ciutacu: ?Derbedeul dracului!? (VIDEO)

Premierul Emil Boc către contribuabilul Victor Ciutacu: ?Derbedeul dracului!? (VIDEO)
Sursa foto: boc ciutacu
08 Iun 2009   •   20:30

Spiritele s-au încins duminică seară după anunţarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Invitat să aibă o intervenţie în direct în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, premierul Emil Boc explica de ce consideră că partidul său a câştigat alegerile. Moment în care, jurnalistul Victor Ciutacu, şi el invitat la emisiune, l-a întrebat, vizibil iritat, pe premier de ce a introdus impozitul forfetar. A urmat un schimb dur de replici, pe care numai intervenţia moderatorului Mihai Gâdea l-a putut opri.

Deşi a rămas în tot acest timp cu zâmbetul pe buze şi nu părea enervat de discuţia cu Ciutacu, în momentul în care a ieşit din direct, premierul nu s-a putut abţine să exclame ?Derbedeul dracului!?.



Replica jurnalistului a venit, la scurt timp, pe blogu său.

De asemenea, Victor Ciutacu a fost invitat şi la Sinteza Zilei unde a comentat afirmaţia premierului: ?Ori îl dau în judecată ori îl fac să moară în chinuri politice. Îi garantez domnului Boc că atâta timp cât va fi prim-ministru va urî ziua în care s-a născut şi m-a cunoscut. Nu e o ameninţare, e o promisiune?, a spus Victor Ciutacu, luni seară, la Sinteza Zilei.

?Domnul Boc nu are dreptul să fie nervos pe contribuabil. În schimb, contribuabilul are tot dreptul să fie nervos pe domnul Boc. Când domnul Boc o să-mi plătească mie cheltuielile, atunci va avea tot dreptul să vorbească aşa cu mine. Până atunci, ciocul mic!?, a mai spus Victor Ciutacu.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc victor ciutacu Sinteza Zilei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close