Antena 3 CNN Actualitate Adepţii MISA, în prima spirală din acest an. Bivolaru a trimis din Suedia o cuvântare audio (VIDEO)

Adepţii MISA, în prima spirală din acest an. Bivolaru a trimis din Suedia o cuvântare audio (VIDEO)

Adepţii MISA, în prima spirală din acest an. Bivolaru a trimis din Suedia o cuvântare audio (VIDEO)
Sursa foto: Bivolaru
07 Mai 2009   •   15:00

Peste 5.000 de adepţi MISA s-au ţinut de mână aseară la Băile Herculane, în prima spirală din acest an. Yoghinii s-au instalat în staţiune încă de la sfârşitul lunii aprilie, împreună cu practicanţi din alte 20 de ţări. Cei mai fericiţi sunt evident comercianţii din Herculane pentru că le merg vânzările foarte bine zilele acestea. Yoghinii s-au strâns pe platoul Coronini. S-au ţinut de mână timp de trei ore, aproape neclintiţi, cu ochii închişi.

Şi în acest an, marele absent a fost chiar liderul spirituial Gregorian Bivolaru. Cu toate acestea, el a trimis din Suedia o cuvântare audio pe care membrii MISA au ascultat-o după terminarea spiralei. În tot acest timp, comercianţii i-au ademenit pe yoghini cu preparate care de care mai apetisante.

Comercianţii au respectat dorinţele yoghinilor şi s-au adaptat rapid la meniuri vegetariene. Şi cum totul are un preţ vânzătorii au avut grijă să pipereze bine preţurile produselor.

Yoghinii se află în staţiune de la sfârşitul lunii trecute şi vor mai rămâne până la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri şi sâmbătă, membrii MISA vor mai organiza încă 2 spirale.



Antena3

×
Subiecte în articol: Baile Herculane
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close