Antena 3 CNN Actualitate Mehedinţi. Poliţiştii au oprit cu focuri de armă un tânăr care conducea fără permis (VIDEO)

Mehedinţi. Poliţiştii au oprit cu focuri de armă un tânăr care conducea fără permis (VIDEO)

Mehedinţi. Poliţiştii au oprit cu focuri de armă un tânăr care conducea fără permis (VIDEO)
Sursa foto: sofer
29 Mai 2010   •   20:01

În Mehedinţi, s-a lăsat cu focuri de armă. Un tânăr de 22 de ani a încercat să fugă de poliţişti, pentru că ştia foarte bine că este la volanul unei maşini cu numere expirate şi fără să aibă permis. În faţa poliţiştilor, rudele au sărit la bătaie. Ca să îi astâmpere, unul dintre poliţişti a tras trei focuri de armă.

Imaginile radar surprind clar momentul în care poliţistul scoate pistolul din teacă. Trage în plan vertical de trei ori, dar rudele recalcitrante nu se prea calmează. Îl apără pe tînărul de 23 de ani prins în trafic cu o maşină cu numere expirate la intrare în localitatea mehedinţeană Combina. Cum n-a oprit la somaţia poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea lui.

Nici gând să oprească. Virează stânga pe o uliţă, crezând că poate scăpa.

Dar fugarul n-a avut libertate prea multă, pentru că a intrat într-o altă maşină a poliţiei.

A auzit cu siguranţă foarte bine când poliţia l-a anunţat că este arestat 24 de ore pentru conducerea fără permis a unei maşini cu numere expirate pe un drum naţional. Şi nu e prima oară. În urmă cu două luni, bărbatul a mai fost prins de poliţişti, în aceleaşi condiţii, la volan fără permis. Atunci, poliţiştii au tras 12 focuri de armă pentru imobilizarea sa.



Observator




×
Subiecte în articol: focuri arma politisti masina permis trafic
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close