Antena 3 CNN Actualitate SPP şi-a pierdut mitraliera în Piaţa Universităţii

SPP şi-a pierdut mitraliera în Piaţa Universităţii

SPP şi-a pierdut mitraliera în Piaţa Universităţii
20 Apr 2007   •   23:06
Imaginile incidentului în VIDEO NEWS/România - Au scăpat pistolul mitralieră pe jos, în plină Piaţă a Universităţii. Joi, în nebunia din Piaţă, SPP a lăsat o maşină din coloană cu uşa întredeschisă, iar când preşedintele Băsescu a traversat Universitatea, o armă a sărit pe asfalt. Ofiţerii SPP nici n-au observat. Pistolul mitralieră a fost recuperat de jandarmi. Astfel, la o oră de maximă audienţă, armele dispozitivului de protecţie al preşedintelui Băsescu au stat joi pe asfalt. Şi nu oriunde, ci tocmai în Piaţa Universităţii. Din cauza nebuniei create şi tensiunii momentului, până şi ofiţerii SPP şi-au pierdut capul... şi vigilenţa.

Ofiţerii şi-au concentrat toată atenţia pe protejarea şefului statului, şi au uitat de pistoalele mitralieră din maşină. Mai precis de mitraliera STEYR din escorta 2 a lui Traian Băsescu. Atunci când şeful statului a traversat Piaţa, şoferul SPP a uitat că are uşa din spate deschisă. Pistolul mitralieră STEYR a ajuns pe asfalt.

Iniţial, nu l-a văzut nimeni. Atenţia SPP era concentrată strict pe traseul şefului statului. Mitraliera a fost zărită însă de un jandarm. Omul a ridicat-o şi a predat-o poliţistului de la circulaţia rutieră. Nici nu ne-am putea imagina ce s-ar fi întâmplat dacă jandarmul nu vedea mitraliera. Putea să-l ia oricine, putea chiar să se descarce.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close