Antena 3 CNN Economic Auto Primele imagini cu echipa Top Gear, în România (VIDEO)

Primele imagini cu echipa Top Gear, în România (VIDEO)

Primele imagini cu echipa Top Gear, în România (VIDEO)
Sursa foto: Top Gear
22 Sep 2009   •   20:34

Celebra echipa a Top Gear a filmat, marţi, la Palatul Parlamentului. Martorii spun că a fost un spectacol la fel de bun şi de interasant ca emisiunea lor. Discreţi, britanicii nu au vrut să fie văzuţi de prea multă lume.

Echipa Top Gear a ajuns în România. Jeremy Clarkson, Richard Hammond au debarcat primii în Casa Poporului. James May a rămas prizonier în traficul bucureştean. După jumătate de oră de aşteptare a venit şi James May.

Cele trei super maşini un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin au fost pregătite de filmare. Filmările pentru emisiunea Top Gear realizată în România vor continua şi marţi seară.

Joi şi vineri, Clarkson, Hammond şi May vor face filmări pe Transfăgărăşan. Cei trei vor testa pe serpentine, cel mai probabil, un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin.

Reprezentanţii de la Drumuri Naţionale au interzis accesul maşinilor în zonă, joi şi vineri, între orele 11 şi 19. Emisiunea pentru care se va filma două zile pe Transfăgărăşan va fi difuzată în 90 de ţări şi va ajuta la promovarea imaginii României.



Observator


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close