Antena 3 CNN Show Showbiz A murit Ronnie James Dio, solistul trupei Heaven & Hell (VIDEO)

A murit Ronnie James Dio, solistul trupei Heaven & Hell (VIDEO)

A murit Ronnie James Dio, solistul trupei Heaven & Hell (VIDEO)
17 Mai 2010   •   08:51

Doliu în lumea rock-ului. Celebrul solist al trupei Heaven & Hell, Ronnie James Dio, a murit duminică, la vârsta de 67 de ani, din cauza unui cancer, informează Washington Post. Trupa Heaven & Hell ar fi trebuit să să concerteze la Bucureşti, pe 26 iunie.

"Astăzi, inima mea este frântă", a scris Wendy Dio, soţia celebrului muzician, duminică, pe site-ul artistului. "Mulţi, mulţi membri ai familiei şi prieteni au reuşit să îşi ia adio de la el înainte să plece, în linişte, dincolo."

"Ronnie ştia cât de iubit este. Apreciem mult dragostea şi sprijinul pe care ni l-aţi arătat... Aş vrea să ştiţi că vă iubea pe toţi şi că muzica lui va trăi pentru totdeauna", a mai scris soţia artistului.

În urmă cu un an, rockerul a anunţat că suferă de cancer la stomac. Concertul pe care Heaven & Hell urma să-l susţină la Bucureşti, pe 26 iunie, a fost anulat la începutul lunii mai.

Ronnie James Dio a devenit celebru în 1975, ca solist al trupei de heavy metal Rainbow. La începutul anilor 1980, Dio l-a înlocuit pe Ozzy Osbourne ca solist al trupei Black Sabbath.

IMAGINI CU RONNIE JAMES DIO

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deces rock trupa
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close