Antena 3 CNN Show Showbiz Elan Schwartzenberg vrea custodia copilului: "Mihaela Rădulescu a vrut să se întoarcă la mine de la Dani" (VIDEO)

Elan Schwartzenberg vrea custodia copilului: "Mihaela Rădulescu a vrut să se întoarcă la mine de la Dani" (VIDEO)

Elan Schwartzenberg vrea custodia copilului: "Mihaela Rădulescu a vrut să se întoarcă la mine de la Dani" (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Radulescu
13 Mar 2009   •   19:16
EXCLUSIV OBSERVATOR, ANTENA 1 // În exclusivitate pentru Observator - Antena 1, pentru prima oară după multe luni, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, a vorbit despre relaţia cu aceasta. El a declarat că va analiza opţiunile pe care le are de a lua custodia copilului, dar şi că speră ca Mihaela să revină la gânduri mai bune.

El mai declară, în exclusivitate pentru Observator, că "Mihaela Rădulescu a vrut să se întoarcă la mine de la Dani", dar că el ar fi refuzat acest lucru.

OBSERVATOR - Elan Schwartzenberg: Declaraţii în exclusivitate




Până acum puţin timp, Elan si Mihaela Rădulescu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri. Erau frumoşi, celebri şi bogaţi. Se iubeau. Ea vedeta, el milionar. O poveste care a durat zece ani.

Ruptura a fost la fel de frumoasă, aparent, ca si casnicia. Au uimit o ţară întreagă atunci când au venit la procesul de divorţ ţinându-se de mână. Au ieşit din sala de judecată cu zâmbetul pe buze. Un zâmbet care, astăzi, a dispărut.


Scandalul a inceput in urmă cu câteva zile, când paparazzi au surprins-o pe Mihaela în timp ce se muta cu fiul ei la un hotel din Capitală. Jurnaliştii de la Cancan au speculat atunci că vedeta ar fi părăsit locuinţa iubitului său, Dani Oţil. Acest lucru a deranjat-o peste măsură pe Mihaela, care a decis să vorbeasca. Vedeta a trimis publicaţiilor un drept la replică în care face acuzaţii grave la adresa fostului soţ.


?Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat - imaginaţi-vă un om beat, care sună noaptea la poliţie şi spune Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară". Ce fel de bărbat face asta, domnilor? Câte femei de milionar au trăit acest coşmar, doamnelor? Câte dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal în inima - ?O sa-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi baţi minţile în cap ?!?....Sau - ?o să-ţi pun droguri în poşetă, ca să te aresteze poliţia!?, a declarat Mihaela Rădulescu într-o scrisoare deschisă. ?, se întreba Mihaela rădulescu, într-o scrisoare deschisă.


Elan a răspuns acestor acuzaţii. ?Eu nu beau. De felul meu nu beau, nu consum alcool, şi, de altfel, poliţiştii pe care i-am chemat acolo, pentru că Mihaela venise să facă un scandal în toiul nopţii, nefiind copilul acolo şi ea nemailocuind acolo, i-am chemat pentru că mi-a fost frică că vrea să-şi facă rău, că vrea să îmi însceneze ceva?.


?Ma aştept ca dintr-o clipă în alta să fiu legată de mâini şi de picioare şi să mi se însceneze orice. Mă aştept la orice minciună publică şi la orice nouă umilinţă. Mă aştept să-i facă rău chiar şi copilului nostru, tocmai pentru a-şi demonstra nemernicia şi pentru a obţine custodia copilului?, spunea Mihaela.


Elan răspunde din nou: ?Mihaela Rădulescu face un exerciţiu mediatic fenomenal, se victimizează, este cea înşelată, aruncată afară de un milionar, nu mai este cea care a admis cu gura ei că a comis un adulter şi care a făcut exhibiţionism sexual în ultimele şase luni?


Mihaela mai spune că a fost nevoită să se mute la hotel pentru că Elan Schwarzenberg a refuzat să îi ofere ei şi copilului o casă. ?Am fugit de un soţ care mă înşela şi care începuse să trăiască cum trăiesc mai toţi milionarii cu bani făcuţi peste noapte - şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare. E un om care şi-a construit relaţii peste tot şi îi vor ţine mulţi partea, tocmai pentru că a avut grijă să ?investească? în toţi." ?Poate păcăli pe oricine - are discursul perfect, avocaţii perfecţi, banii perfecţi, relaţiile perfecte, serviciile secrete perfecte, anturajul perfect. Caracterul rămâne marea sa imperfecţiune."


?Copilul nostru sufera. (...) În loc să vină să-şi vadă copilul, deşi l-am sunat şi i-am dat mesaje în acest sens zilnic, a ales să-şi petreacă timpul studiind înregistrări primite de la cei care mă hărţuiesc, urmărindu-ne pe mine, pe copilul meu, pe părinţii mei. Copilul, pe care l-am ferit până acum de toate relele, a înţeles, în sfârşit, că tatăl lui îi face rău mamei lui.?


Observator

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu elan schwartzenberg
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close