Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna a ajuns la Bucureşti: 70.000 de oameni, aşteptaţi la concertul din Parcul Izvor (VIDEO)

Madonna a ajuns la Bucureşti: 70.000 de oameni, aşteptaţi la concertul din Parcul Izvor (VIDEO)

Madonna a ajuns la Bucureşti: 70.000 de oameni, aşteptaţi la concertul din Parcul Izvor (VIDEO)
25 Aug 2009   •   19:24

Madonna a ajuns, marţi seară, în România. Regina muzicii pop a venit cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa din Bucureşti, în jurul orei 19.24. Împreună cu câţiva membri ai staff-ului, Madonna a fost preluată apoi de câteva maşini blindate.

Convoiul a pornit spre Hotelul Radisson Sas de pe Calea Victoriei, unde Madonna îşi va încărca bateriile pentru marele concert de miercuri seara.

Vedeta a fost aşteptată de o armată de jurnalişti dar şi de fani. Madonna a evitat să-şi facă intrarea prin faţă ca o adevărată divă şi de asemenea nu a vrut să dea ochii cu presa, intrând prin uşa din spate.

AVIONUL MADONNEI ATERIZEAZĂ LA BUCUREŞTI


Cel mai probabil, Madonna este cazată în cel mai mare apartament al hotelului, cu patru camere şi cu vederea către piscina din interior.

Se pare ca staff-ul vedetei este cel care a încheiat contractul direct cu reprezentanţii hotelului în urma cu mai bine de două luni.

Membrii echipei Madonnei - 17 autocare şi 28 de trailere, în total 200 de persoane - au început să ajungă în Bucureşti marţi, în jurul orei 15. Au plecat de la Belgrad şi au intrat în ţară pe la Porţile de Fier.

Obosiţi după show-ul de luni seară din Serbia, câţiva dintre dansatorii Madonnei s-au refugiat în camerele unui hotel din centrul Capitalei. Alţii, însă, au vrut să inspecteze puţin zona şi au ieşit la plimbare.

Organizatorii trebuie să îi asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii, iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.

Concertul Madonnei, cel mai mare eveniment muzical găzduit de România în ultimii ani

Concertul susţinut de Madonna în Parcul Izvor este considerat cel mai mare eveniment muzical găzduit de România în ultimii ani. Regina pop este recunoscută nu numai pentru muzica sa, ci şi pentru show-ul total oferit publicului.

Pe scena uriaşă de lână Palatul Parlamentului vor urca, alături de Madonna, 15 dansatori, cinci instrumentişti şi doi backing vocals. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul "Sticky & Sweet", un turneu care a costat 30 de milioane de dolari.



Madonna este însoţită pe tot parcursul turneului de un staff personal compus din 34 de persoane, inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior şi un bucătar italian.

În culise, Madonna va avea o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj şi o sală de gimnastică, echipamente de fitness, precum şi elementele de design interior aduse de echipa artistei. Scena a fost înălţată în cinci zile, pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. O scenă pentru care Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti au amendat una dintre firmele constructoare cu opt mii de lei, dar şi pe organizatorii concertului cu şase mii.

Show-ul de la Bucureşti va avea patru părţi: "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave". Pentru fiecare episod, Madonna şi dansatorii ei vor avea ţinute diferite.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna aeroport concert Parcul Izvor
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close