Antena 3 CNN Show Showbiz Manowar cântă în limba română. Ascultaţi melodia ?Tata? şi mesajul trupei pentru fanii din România (VIDEO)

Manowar cântă în limba română. Ascultaţi melodia ?Tata? şi mesajul trupei pentru fanii din România (VIDEO)

Manowar cântă în limba română. Ascultaţi melodia ?Tata? şi mesajul trupei pentru fanii din România (VIDEO)
Sursa foto: Manowar
18 Iun 2009   •   11:55

Trupa Manowar, care va concerta pe 5 iulie la B'estfest Aftershock, a pregătit o surpriză pentru fanii români. ?The kings of metal? au înregistrat piesa ?Father? şi în limba română. Melodia este inclusă pe noul material al formaţiei, EP-ul "Thunder in the Sky", informază Emagic.

Manowar a început săptămâna aceasta o serie de concerte denumită "Death To Infidels Tour 2009". În cadrul acestui turneu, trupa va participa la câteva dintre cele mai importante festivaluri rock din Europa, printre care şi B'estfest Aftershock.

Noul material al trupei, EP-ul "Thunder in the Sky", este un prolog al albumului " Hammer Of The Gods" care urmează să fie lansat.

Manowar este una din cele mai cunoscute şi longevive trupe de heavy-metal şi apare în Guinness Book ca fiind cea mai zgomotoasă trupă din lume. În prezent, trupa este formată din Eric Adams - voce, Joey deMaio - chitară bas, Karl Logan - chitară şi Scott Columbus - baterie.

Manowar a lansat până în prezent zece albume de studio. Cel mai recent dintre ele, "Gods of War", dedicat zeului Odin, a fost lansat la începutul anului 2007 şi este primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor războiului din diverse mitologii.

Festivalul B'estfest va avea loc între 2 şi 5 iulie, în parcarea complexului Romexpo din Capitală. Trupa Motorhead a confirmat deja participarea la festival, iar legendarii rockeri de la Manowar vor concerta în ultima zi a festivalului.

Ascultaţi piesa ?Tata? interpretată de Manowar



Acesta este mesajul Manowar pentru fanii din România



Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close