Antena 3 CNN Actualitate Media Metallica vine în România. Ediţie Specială a Jurnalului Naţional cu premii!

Metallica vine în România. Ediţie Specială a Jurnalului Naţional cu premii!

Metallica vine în România. Ediţie Specială a Jurnalului Naţional cu premii!
22 Iun 2010   •   15:47

Azi, 22 iunie, Jurnalul National aduce o Editie Speciala de Colectie dedicata formatiei Metallica alaturi de cel mai vandut album al legendarei trupe: ?The Black Album?. CD-ul contine unele dintre cele mai cunoscute piese ale formatiei heavy metal - ?Enter Sandman?, ?Sad but True?, ?The Unforgiven?, ?Wherever I May Roam?, ?Nothing Else Matters?.

Editia speciala a Jurnalului National va spune povestea unei trupe controversate, cu o cariera impresionanata ce se intinde aproape pe trei decenii. O trupa iubita de milioane de oameni. De toate varstele! Din toata lumea!

Sambata, 26 iunie, trupa Metallica are intalnire cu fanii! La Romexpo, intr-un mega concert! Iar Jurnalul National si Universal Music Romania va pregatesc un concurs special: cumparand CD-ul de colectie si validand codul unic gasit in interior, ai sansa sa-i intalnesti pe membrii formatiei Metallica sau sa castigi unul dintre zecile de mii de premii pregatite special pentru tine. Toate CD-urile sunt castigatoare. Premiile sunt: 4 Meet & Greet cu membrii trupei Metallica, 4 discuri duble de platina identice cu cele primite de trupa ( personalizate cu numele castigatorului), 4 bilete de acces la ceremonia de decernare a dublului disc de platina, 100 de tricouri Metallica, 50 DVD-uri cu concert live Metallica, 30.000 de sonerii diverse piese Metallica si 30.000 de wallpapere cu logo-ul Metallica. Detalii despre concurs in Jurnalul National, pe www.jurnalul.ro. si pe www.getmusic.ro/metallica.

 

 

×
Subiecte în articol: Metallica
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close