Antena 3 CNN Timp liber Iubitorii de mişcare din Bucureşti sunt invitaţi duminică la Gone Running

Iubitorii de mişcare din Bucureşti sunt invitaţi duminică la Gone Running

Iubitorii de mişcare din Bucureşti sunt invitaţi duminică la Gone Running
22 Feb 2014   •   17:12

Iubitorii de mişcare din Bucureşti sunt invitaţi la Gone Running. Un circuit de crosuri de alergare pe distanţa de 5km ce vor avea loc începând cu luna februarie la interval de aproximativ o lună,  fiecare o diferită tema. Find curse scurte de 5 km oferă o provocare atât celor aflati la început dar şi oportunitatea pentru un antrenament de viteză în cazul celor mai experimentaţi.

Duminică dimineaţă, pe 23 februarie, în Parcul Tineretului, va avea loc primul eveniment din această serie: Dragobete Gone Running. Organizat de People for Sport în colaborare cu RO Club Maraton, evenimentul îşi propune să promoveze alergarea în aer liber, un stil de viaţă sănătos în rândul cuplurilor şi oamenilor care se iubesc, cu ocazia unei zile speciale în tradiţia românească: ziua de Dragobete.

Oricare doua persoane pot participa ca un cuplu. La finalul evenimentului se vor aduna timpi celor doua persoane din cuplu si se vor ordona in ordine descrescatoare. Organizatorii incurajeaza cuplurile sa alerge impreuna. Cu toate acestea nu este o regula impusa si fiecare poate alerga in ritmul lui.

La competitie se pot inscrie si persoane singure care vor sa celebreze ziua de Dragobete. Acestea nu vor aparea in clasamentul de cupluri, ci doar in clasamentul individual ce va fi intocmit pe urmatoarele categorii: general masculin, respectiv general feminin.

Înscrierile online pentru eveniment s-au închis însă se vor mai putea face înscrieri la faţa locului în funcţie de numarul de locuri disponibile.

Detalii despre eveniment găsiţi pe site-ul competitiei Dragobete Gone Running si pagina de facebook.

Circuitul care include încă 11 evenimente de extrem de interesante:
Florii Gone Running (13 aprilie), Jurnalişti Gone Running (3 mai), Copii Gone Running (1 iunie), France Gone Running (13 iulie), Tineri Gone Running (10 august), Vacanţa Gone Running (14 septembrie), United Gonne Running (25 octombrie), Alergători Gone Running (9 noiembrie) şi Clopoţei Gone Running (6 decembrie).

Mai multe amănunte despre întreg circuitul puteţi găsi pe siteul gonerunning.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close