Antena 3 CNN Timp liber Muzică Magia muzicii din "The Lion King" în cadrul noului concert HAVASI Symphonic de Crăciun

Magia muzicii din "The Lion King" în cadrul noului concert HAVASI Symphonic de Crăciun

Magia muzicii din "The Lion King" în cadrul noului concert HAVASI Symphonic de Crăciun
24 Oct 2014   •   16:34

Invitatul special al concertului de Craciun, The New HAVASI Symphonic, este castigatorul premiului Grammy, producatorul, compozitorul si cantaretul Lebo M., co-autor si interpret al muzicii din The Lion King. Vocea Africii va aduce magia savanei pe scena Salii Polivalente pe 20 decembrie, intr-un spectacol monumental organizat de Amphitrion.

Surpriza pregatita pentru noul concert HAVASI Symphonic din acest an vine din minunata Africa.  La 20 de ani de cand lumea l-a cunoscut pe leul Simba, povestea lui este readusa la viata. Pe acompaniamentul unei partituri minunate, povestitorul va fi de aceasta data Lebo M., compozitorul si interpretul coloanei sonore a celebrei pelicule, muzica ce va conduce publicul intr-un taram de vis plin de soare si iubire, unde va fi intampinat de ritmurile africane si de culorile maiestuosului platou Serengeti.

Sud africanul Lebohang Morake, cunoscut ca Lebo M., a devenit renumit datorita colaborării sale la binecunoscuta productie animata Disney – The Lion King. A inceput sa cante inca de la varsta de 9 ani si a colaborat de-a lungul carierei sale cu numerosi artisti precum: Quincy Jones, Hans Zimmer, Sting sau Elton John.  Datorita talentului sau deosebit, a lucrat la crearea coloanelor sonore a 12 filme de mare succes pentru studiouri ca Disney, Warner Bros., Paramount sau Sony Pictures iar albumele la care a contribuit s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume. Detinator al unui premiu Grammy si recunoscut ca fiind Vocea Africii, cantaretul si compozitorul de origine africana va transpune capitala in legendara poveste a Regelui Leu cu ajutorul muzicii sale cu adevarat impresionante.

HAVASI Symphonic si Lebo M. prezinta “The Circle of Life”, o experienta muzicala totala ce a facut ca The Lion King sa fie cel mai de succes spectacol de musical al tuturor timpurilor care a cucerit pentru totdeauna inimile a peste 70 de milioane de adulti si copii din toata lumea.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, si online pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 115 si 375 lei.

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close