Antena 3 CNN Timp liber Muzică Prima zi la Neversea 2023 | Zeci de mii de tineri s-au distrat până în zori, la Constanţa

Prima zi la Neversea 2023 | Zeci de mii de tineri s-au distrat până în zori, la Constanţa

S-a încheiat prima zi a celui mai mare festival de la malul mării. Neversea a strâns şi anul acesta la Constanţa zeci de mii de tineri din toate zonele ţării, dar şi din străinătate. Toţi au cântat şi au dansat ore în şir pe muzica unora dintre cei mai apreciaţi DJ ai lumii.

de Alexandra Axinia    |    07 Iul 2023   •   09:08

Preţurile pentru intrarea la festival pornesc de la 300 de lei pentru o zi de distracţie şi pot ajunge până la aproape 2.000 de lei pentru un abonament de patru zile în zona VIP.

Încă din prima seară, plaja de la Neversea a fost plină de tineri pregătiți pentru distracție. Spectacolul a avut de toate: lumini spectaculoase, muzica artiștilor preferați, iar artificiile au fost și ele nelispsite. 

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat mai multe forțe de intervenție. Au fost amplasate mai multe corturi pentru primul ajutor, acolo unde tinerii primesc și consilier anti-drog. 

Citește și: Fanii pot cânta la Neversea cu vocea artiştilor. Tehnologia Revocalize, în premieră la un festival din lume

Peste 200 de artiști sunt așteptați să urce pe scenele Neversea. Printre aceștia, Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok sau Salvatore Gannaci.

×
Subiecte în articol: Constanța festival Neversea 2023
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close