Antena 3 CNN Timp liber Turism Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015

Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015

Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015
21 Oct 2014   •   13:47
Considerat de cei mai multi calatori ca fiind “orasul recordurilor”, si totodata orasul care detine cel mai vizitat loc de pe pamant, plus o multime de alte superlative “impozante”, Dubai ramane pe primul loc in materie de cea mai apreciata destinatie pentru Revelionul 2015.

Ce vei gasi in Dubai…

Majoritatea celor care ajung in Dubai sunt fascinati de constructiile realizate cu multa pasiune de catre arabii care iubesc luxul, insa orasul nu este caracterizat doar de constructiile opulente care iti vor lua ochii de la primul pas pe care l-ai facut pe pamantul arab. Ci in Dubai vei gasi pe langa celebrele turnuri si zgarie-nori, care au invins orice record, si zone traditionale pe care arabii nu si-au dorit sa le “impopotoneze” in lux.

Una dintre aceste zone este cartierul Bastakiya unde localnicii inca isi lucreaza cu mana lor haine traditionale si isi vopsesc cu migala oalele si farfuriile pe care apoi le vand la colt de strada. Si nu mai spunem nimic de accesoriile pe care le lucreaza cu atat de multa dragoste incat dupa o zi de lucru nu mai ramane cu nici macar unul nevandut.

Te invitam sa descoperi aceasta zona veche, sa “gusti” putin cate putin din istoria Dubaiului, care in trecut a fost un micut port de legaturi comerciale, in care locuiau doar cateva familii de pescari, si care astazi este “centrul investitiilor al lumii”.

Noaptea de Revelion in Dubai

Daca te afli in zona veche in noaptea dintre ani, vei putea sarbatori traditional trecerea in noul an, alaturi de localnicii care imbraca cele mai frumoase straie populare in asteptarea lui 2015. Muzica, dansuri, mancaruri suculente toate la caldurica unui foc mare care va lumina cerul odata cu artificiile stralucitoare care vor “exploda” din toate partile.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai

Hotel Grand Belle Vue Apartment – de la 798 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close