Antena 3 CNN Timp liber Turism Oraşul din România aflat în top 25 destinații de vizitat în 2024 | Concurează cu Tokyo şi Seul

Oraşul din România aflat în top 25 destinații de vizitat în 2024 | Concurează cu Tokyo şi Seul

România se poate lăuda cu multe oraşe frumoase în care turiştii aleg să îşi petreacă timpul liber datorită peisajelor, gastronomiei şi a obiectivelor turistice. Cu toate acestea, un singur oraş din România a ajuns în topul destinațiilor de vacanţă pentru anul 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   09:06

Tururile istorice, tururile culturale, strada Sforii și atmosfera centrului vechi de după apusul soarelui. Sunt motivele pentru care platforma online de turism a plasat Brașov pe locul 21, în topul celor mai bune 25 de destinații, pentru 2024.

În top mai sunt destinații precum Tokyo, Seul, Kuala Lumpur, Casablanca sau La Paz. Pavel este ghid de turism și unul din cei care însoțesc turiști străini pe străzile Brașovului vechi.

Pe lângă peisajele superbe pe care le oferă orașul, mâncarea bună, felurile nenumărate în care îţi poţi petrece timpul liber, Brașov a ajuns în acest top datorită distanței mici de parcurs faţă de rezervația de urși de la Zărnești, de Castelul Bran, dar și pentru apropierea de biserica fortificată Prejmer. 

Citeşte şi: Un obiectiv turistic important introduce taxă de acces din 15 ianuarie

De asemenea, din iunie, Brașov are și un aeroport internațional. Cu toate acestea, cei mai mulți turiști străini încă ajung la Brașov prin infernul traficului rutier de pe DN1, dinspre București.

×
Subiecte în articol: Brașov orașul din România destinatii top
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close