Antena 3 CNN Timp liber Turism Zakynthos, insula pe care trebuie să o vizitezi în această vară

Zakynthos, insula pe care trebuie să o vizitezi în această vară

Zakynthos, insula pe care trebuie să o vizitezi în această vară
01 Mar 2016   •   12:47
Zakynthos este una dintre cele mai fermecătoare insule greceşti, despre care se spune că ar fi fost adorată de zeii înşişi pentru frumuseţile-i naturale.  Descoper-o la o plimbare pe cărările nebătute de turiști, explorându-i plajele cu nisip ca mierea, sau bucură-te de viața sa bogată de noapte.

Un vis devenit realitate pentru cei care iubesc marea

Imaginea uluitoare cu albastrul nesfârşit specific apelor ce înconjoară insulele greceşti, sunetul magic al valurilor care se lovesc de stâncile argintii, verdele surprinzător al pădurilor de pini, chiparoşi şi al plantaţiilor de măslini şi citrice sau casele tradiţionale pline de culoare ale localnicilor din satele pescăreşti... toate fac parte din tabloul ideal de vacanţă. O vacanţă cât se poate de reală, cu imagini veridice, de care vei avea parte anul acesta, cu o simplă alegere: Zakynthos.

Punctul forte al insulei este reprezentat cu siguranţă de plajele premiate cu Steagul Albastru şi apreciate de toţi turiştii care aleg această destinaţie de vacanţă întocmai pentru renumele lor. În plus, aici toate gusturile sunt satisfăcute, fie că îţi doreşti să ai parte de linişte şi relaxare în mijlocul naturii, intimitatea cuvenită unei vacanţe romantice sau, dimpotrivă, agitaţia, muzica tare şi petrecerile pline de viaţă, susţinute de turişti şi localnici deopotrivă.

Vassilikos cea plină de resurse

Una dintre cele mai frumoase părţi ale insulei Zakynthos este Vassilikos, poziţionată în partea de sud-est, unde ofertele de cazare sunt atât dintre cele accesibile, atât pentru familiile cu buget mic, cât şi resorturi unele foarte elitiste, cu vile şi apartamente luxoase în cazul în care tânjești după locații extravagante.

Cea mai importantă calitate a peninsulei Vassilikos o reprezintă frumuseţile naturale incredibile şi a panoramei magnifice asupra Mării Ionice şi a Greciei continentale. Pasionaţii de fotografie îşi vor găsi inspiraţia aici, mai ales dacă se şi sincronizează cu cele mai importante momente ale zilei: răsăritul şi apusul soarelui, pline de romantism şi culoare.

 

de Geanina Ichim

Sejur individual Zakynthos 

Hotel Zefyros- de la 58,5 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close